Novetat!!

CLIP KULTURAL

DIMARTS de 19.30 A 21

Del 23 de Gener de 2018 al 13 de Març de 2018

Espai: SALA 8

L’artista és qui, per mitjà de l’exercici de la seva professió, transmet des d’un mirall personal i únic la seva manera de veure i sentir el món a la seva Comunitat. Reflexión Académica en Diseño y Comunicación NºXII Universidad de Palermo. Artista i pràctica professional. La importància de l’articulació entre la formació i l’exercici professional. Aquest seminari de suport a la creació està dirigit a artistes professionals o amateurs que vulguin emprendre i aprendre de primera mà eines útils per dur a terme una bona gestió artística dins les activitats creatives. En aquest espai parlarem de protecció de la propietat intel·lectual, gestió de drets i la importància del Pla de Negoci, com dissenyar-lo i com gestionarlo de manera operativa dins un projecte artístic... Creació, Legalitat i Professionalitat Kultural Amb el suport d’Aktive

Preu: 50,72 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat