Novetat!!

BCN DISTRICTE CULTURAL: BUBBLES

DIVENDRES de 20 A 22

9 de Març de 2018

Espai: SALA 1+2

A Bubble viurem com dues parts d’una mateixa persona prenen cos en dos individus diferents, una lluita per la reflexió, una batalla de color gris, de cops i carícies, des del que és més íntim que acaba en rialles tenyides d’amor i d’odi. Tendresa i carn, llums i delicadesa. Una paradoxa que delira amb el gaudi de la vida mateixa. Pensar, pensar, pensar fins perdre l’alè de forma nerviosa, aconseguint evitar el moment present i desenvolupant així una acidesa com a hàbit, submissió i lluita que ens impedeix distingir la realitat de la fantasia, cobrint-nos amb una por humida que provoca interferències entre els cossos... Ja no vull seguir sent humà... vull ser un animal. Una massa de pa com a màscara, deixa pas a la fantasia en un camp de joc minimalista envoltat de llums. Acrobàcia i acro-dansa, dansa i moviment introduïts en una situació viscuda que es recolza en l’energia i l’emoció.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Les inscripcions Online les podreu fer a partir del 11/12/2017

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat