Novetat!!

CATEDRAL DE BARCELONA AMB PUJADA A LES VOLTES I TRESSOR

DIMECRES de 15.30 A 17.30

17 de Gener de 2018

Espai: ACTIVITATS AL CARRER

En aquesta visita podrem conèixer a fons la catedral de Barcelona, la seva història, les obres d’art més importants i els personatges que l’han fet possible i tindrem l’ocasió de poder pujar en ascensor a les voltes per veure una altra perspectiva del barri Gòtic de Barcelona. Punt de trobada: Placeta de la Seu, s/n (davant la porta principal de la catedral). El preu inclou entrada i guia especialitzada.

Preu: 13,50 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Les inscripcions Online les podreu fer a partir del 11/12/2017 . Les renovacions només es poden fer de forma presencial del 27 de novembre al 7 de desembre.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat