Logo del centre cívic
Novetat!!
BCN DISTRICTE CULTURAL: LA FIN DEMAIN
Logo de l'activitat BCN DISTRICTE CULTURAL: LA FIN DEMAIN

DIUMENGE de 11.30 A 13

8 d'abril de 2018

Espai: SALA 1+2

Com sobreviure en un món que sembla que caurà en qualsevol moment? Equipat amb un tauler de fusta i un tub de cartró, dues persones, nàufrags, atrapats a la platja de la seva imaginació es coneixen. Junts es perden i troben l’equilibri utilitzant objectes senzills i sense valor aparent; un tauler, un tub, una corda, una fusta. Mitjançant l’exploració dels seus límits busquen l’equilibri comú. La fin demain és una peça creativa sobre l’optimisme en aquests temps estranys. Una crida a la complicitat i simplicitat.

Preu: Gratuït

Diumenge
08/04/2018

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud