Novetat!!

BCN DISTRICTE CULTURAL: LIBÈL·LULA 2n passi 20 h

DIVENDRES DE de 20 A 21 HORES

16 de Febrer de 2018

Espai: SALA 2

Pili, no ho trobes genial? Has vist com se t’omple la boca amb tantes eles? Libèlul?la. En un petit teatre de fira, a l’home de la Pili li toca fer tots els papers de l’auca, i quasi sense voler desplega el seu univers particular i artesanal. Univers que ha creat amb les seves pròpies mans, autòmats, titelles i humor es fusionen per donar sentit a Libèlul?la. Un homenatge a la figura d’Alexander Calder, que sense ell saber-ho ha inspirat part d’aquest espectacle. Aquest teatret de fira segueix mantenint l’essència artesanal de les coses fetes a mà. Aquí la simplicitat es fa norma, perquè aquest artista no necessita gaire més que els números de sempre per demostrar una habilitat fora mida. Preu: Gratuïta

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Les inscripcions Online les podreu fer a partir del 17/01/2018

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat