Logo del centre cívic
Novetat!!
UNA HISTÒRIA DE BLUES

DIVENDRES de 18 A 19

11 de maig de 2018

Espai: SALA 2

Professional: Altermusica Proposta pedagògica, projecte cultural i educatiu Dirigit a un públic infantil, adolescent i familiar dins del marc d’activitats musicals, audicions i concerts didàctics. El blues, música d’esperança, va néixer de l’esclavitud i en marca la fi. El blues és una música de pau entre els pobles que, expressant l’estat d’ànim, ha portat el cant realista a una dimensió poètica. Per això, després d’haver nascut com a expressió d’una comunitat, la seva diversitat musical, cultural i social han portat el blues a ser una música universal. Ens proposem viatjar per les dècades principals de la història del blues, fent un repàs dels noms o figures més importants. Es presenta el blues com una música viva i amb identitat pròpia. Es fa referència a les músiques directament associades al blues, explicant els fenòmens de fusió al llarg de la seva historia.

Preu: Gratuït

Divendres
11/05/2018

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud