Novetat!!

NOUS TALENTS: CLARA LUNA

DIMECRES de 20 A 21.30

6 de Juny de 2018

Espai: SALA 12

Organitza: AKTIVE Amb el suport de: Diari Ara, Time Out i Picap Cantant, pianista i compositora. La Clara Luna és una de les veus més destacades del panorama nacional. Cantant de veu envellutada, delicada i plena de matisos, que rep influències de la música clàssica, el jazz, la bossa nova i el soul, entre d'altres. La seva música és una fusió de sons i textures que ens transporten per paisatges sonors i evocadors. Va començar la seva formació amb 6 anys com a pianista clàssica al Conservatori de Barcelona, i més endavant es va professionalitzar com a cantant de jazz, formant-se en el Taller de Músics i fent estades a la ciutat de Nova York. Sempre s'ha mostrat interessada per a fer la seva música original i així ha enregistrat diferents cd com són Lunar Project, Kunveno i Viajes. I també ha arranjat música de diferents artistes en altres projectes com Coleing Porter o Moments, amb Luna i Vila, així com el seu darrer treball discogràfic, Pure Imagination, on trobem una barreja de cançons clàssiques del jazz i la bossa nova, juntament amb un tema original.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Les inscripcions Online les podreu fer a partir del 12/03/2018

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat