Novetat!!

NOUS TALENTS: GESSAMÍ BOADA

DIMECRES de 20 H

21 de Març de 2018

Espai: SALA 12

Neix a Mataró el 1989. La passió dels seus pares per la música fa que s’introdueixi en aquest món des de ben petita. Tot i que el piano sempre l’ha acompanyada, la seva especialitat és la veu i el plaer de com- pondre temes propis. L’any 2015 pren la decisió de marxar uns mesos d’Erasmus per formar-se com a singersongwriter a la Popakademie Baden-Württemberg (Mannheim, Alemanya). Guanyadora del concurs Live Your Music 2016, organitzat per UME (Unión Musical de Espanya), celebrat a Sala Bikini. Gràcies a aquest premi, actualment, està centrada en l’enregistrament del seu primer disc.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Les inscripcions Online les podreu fer a partir del 09/03/2018

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat