Logo del centre cívic
Novetat!!
PRESENTACIÓ DE L'EP JAY BLANES

DIVENDRES de 19.15 A 21

18 de maig de 2018

Espai: SALA 12

Jay Blanes, cantautor d’origen vallenc, presenta al Centre Cívic Pere Quart el seu primer treball d’estudi, Found In April. L'EP, que inclou 5 cançons en anglès, es podria classificar com a “Pop-Acústic”, una etiqueta que vol evocar el pop de fa uns anys, allunyat de la música dance i electrònica d’avui en dia. En aquest sentit, l'artista dóna importancia a la participació d’instruments acústics i elèctrics per sobre dels virtuals, per a tornar a sentir una part humana, imperfecta però expressiva i càlida dins la mateixa producció musical. Jay centra actualment els seus esforços a Instagram, plataforma on està a punt d’assolir els 10.000 seguidors (@jayblanes) i preveu viatjar al Regne Unit i als Estats Units per a difondre la seva música.

Preu: Gratuït

Divendres
18/05/2018

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud