Logo del centre cívic
Novetat!!
FES-HO TU MATEIX: EL NOSTRE ORDINADOR PORTÀTIL

DIMECRES de 18 A 20.30

19 de Setembre de 2018

Espai: SALA 9

Tallers de reparació per a la recuperació i la reutilització dels recursos i matèries primeres, i la reducció de la generació de residus. Volem dotar-vos dels coneixements necessaris per a reparar els vostres aparells electrònics i petits electrodomèstics. Enfocada a la reutilització, especialment, d’equips informàtics, tauletes i mòbils El funcionament de l’activitat és senzill: vosaltres porteu aparells espatllats i uns especialistes en diferents camps de la reutilització d’ordinadors i altres aparells us ensenyaran com arreglar-los.

Preu: Gratuït

Dimecres
19/09/2018

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud