Novetat!!

UN JARDÍ PER LES ABELLES

DIVENDRES de 18 A 20

13 de Juliol de 2018

Espai: SALA 12

Les abelles són animalons increïbles i imprescindibles al planeta Terra: el seu paper colonitzador permet a les plantes reproduir-se i continuar creixent. Però cada cop tenen més dificultats per trobar aliments i espais adients a les seves necessitats, dins les ciutats. Aprendrem com són i què necessiten alhora que elaborarem un petit jardí perquè les abelles mengin i dormin i puguin continuar realitzant el seu meravellós paper. Professional: dekimba.org jugareseducar. org * Per infants a partir de 4 anys

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Les inscripcions Online les podreu fer a partir del 11/06/2018

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat