TARDA NIT MUSICAL AMB SWING

DIUMENGE de 18.30 A 20

1 de Juliol de 2018

Espai: SALA 1+2

La Coral Swingfònic és un grup vocal que es va crear a l'any 2013 al barri de Gràcia de Barcelona, a partir d'un grup de cantaires que formaven part del Cor de la Universitat Internacional de Catalunya. El seu repertori principal es centra en la música moderna del segle XX: swing, pop, rock... tot i que també cultiva altres gèneres musicals, com el góspel, i repertori contemporani. La direcció musical de SWINGFÒNIC és a càrrec de Marc Alguersuari, que compta amb una llarga experiència en el camp de la direcció coral. SWINGFÒNIC està integrat pels cantaires següents: José Manuel Costell - Amor Febrero - Lourdes Fradera - Oriol Gol - Ignasi Morer - Mariona Puig - Alexandra Soriano - Pilar Viayna - Anna Xalabarder

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Les inscripcions Online les podreu fer a partir del 11/06/2018

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat