Logo del centre cívic
SIMPLICITATS

DIVENDRES de 18 A 19.30

21 de setembre de 2018

Espai: ACTIVITATS AL CARRER

El naixement de l'Aura inicia el moviment de l'espectacle amb de les primeres passes de la ballarina i la trobada amb la veu dels poetes a través del personatge de la Maia: fetillera, maga i encantadora de paraules que enfilarà la història. Neix la ballarina plena de vida i amb ganes d'observar el que l'envolta. Descobreix un món ple de misteris que vol resoldre, ple de coses per aprendre.... Però no tot és fàcil i haurà de superar els obstacles i la frustració abans d'iniciar el camí de l'aprenentatge. Un a un els poemes, la música i la dansa narraran el camí que ha de fer l'Aura fins aconseguir les seves pròpies ales que l'ajudaran a volar i moure's a través dels seus somnis.

Preu: Gratuït

Divendres
21/09/2018

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud