Logo del centre cívic
Novetat!!
LA FINESTRA INDISCRETA
Logo de l'activitat LA FINESTRA INDISCRETA

DIVENDRES de 18 A 19.30

1 de Febrer de 2019

Espai: SALA 12

Us proposem una activitat amb perspectiva de gènere. Veurem i comentarem el conte interactiu La Finestra Indiscreta, un projecte editorial interactiu que vol trencar els prejudicis culturalment assignats a nens i a nenes, fent èmfasi en la idea que aquestes idees preconcebudes limiten les respectives expectatives de vida i possibilitats de desenvolupament personal. Durant la segona part de l’activitat, elaborarem una col·lecció de postals en relació a l’interactiu mitjançant la tècnica de l’estampació.

Preu: Gratuït

Divendres
01/02/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud