Novetat!!

SORTIDA CULTURAL: VISITA CEMENTIRI POBLE NOU

DIMARTS de 10.30 A 12.30

18 de Desembre de 2018

Espai: ACTIVITATS AL CARRER

Si voleu entendre per què un cementiri pot ser també ple d'art, acostar-vos al del Poblenou us respondrà la pregunta. Compta amb dues àrees diferenciades, l'original, i l'ampliada durant la segona part del segle XIX. Arreu hi trobarem racons de gran interès artístic, històric i emocional. La Ruta del Cementiri de Poblenou consisteix en una visita de la Barcelona del segle XIX a través dels diferents panteons i dels personatges que hi ha enterrats. La Ruta és, en definitiva, una breu però fantàstica i evocadora reconstrucció de cent anys d’història. Un recorregut que s’inicia l’any 1775, quan el bisbe Climent va beneir el nou recinte funerari, i conclou amb l’Exposició Universal de 1888. Punt de trobada : Av. d'Icària, s/n, 08005

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat