Logo del centre cívic
Novetat!!
BCN DISTRICTE CULTURAL: BE GOOD IS

DISSABTE de 20 h

27 d'abril de 2019

Espai: SALA 1+2

Be God Is és un espectacle que demostra bigotis i que no es treu mai el barret, un espectacle que combina la música en directe, la pantomima i les acrobàcies de circ amb l’únic propòsit de gaudir del joc com només ho poden fer els nens, i de jugar amb l’experiència que només té qui ja ho ha fet moltes vegades. Una banda de tres —guitarra, saxo i caixó—, dues cadires, una barra d’equilibris, una música de jazz, una melodia de rock o un quejío flamenc, i un gest... sempre un gest... El gest d’un pallasso que ens parlarà d’alegria i de ràbia, de joia i de patiment, d’il·lusió i de decepcions, i que sempre aconseguirà despertar-nos un somriure que acabarà convertit en aquell riure contagiós que pensàvem que només era possible que gaudissin els infants.

Preu: Gratuït

Dissabte
27/04/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud