Logo del centre cívic
EL RECICLATGE DE LA MÚSICA

DIVENDRES de 18 A 19 h

7 de juny de 2019

Espai: SALA 1+2

Aquesta audició, així com també la música, comença de la manera més casual. Un munt d’objectes quotidians (deixalles) omplen l’escenari. Progressivament jugarem amb la transformació d’aquests objectes i, entre cançó i cançó i amb l’ajut d’un misteriós quart personatge, en Benjamí Bonsai, els reciclarem fins a convertir-los amb instruments de música. Amb aquests instruments casolans analitzarem els principis sonors bàsics de les tres famílies d’instruments: percussió, vent i corda. Mitjançant les cançons es treballen els tres paràmetres musicals més importants: lent-ràpid, fort-fluix, agut-greu.

Preu: Gratuït

Divendres
07/06/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud