Logo del centre cívic
UN HOMENATGE MUSICAL A "LA DONA CATALANA"

DIJOUS de 18.30h

19 de setembre de 2019

Espai: SALA 1+2

En els escrits de la història dels pobles catalans, s'ha presentat a la dona com un personatge feble, passiu i que ha de ser salvat per l'home. Ha arribat el moment de redescobrir i mostrar la veritable essència de la dona, aquella que va quedar oculta en les cançons tradicionals catalanes. Dones fortes, valentes, sensibles i creatives, que continuen amagades dins la nostra música popular i que avui a la fi seran alliberades, per tal que les seves veus i les seves històries mai més siguin silenciades.

Preu: Gratuït

Dijous
19/09/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud