Logo del centre cívic
Novetat!!
BARCELONA FUNKY TRAINING

DIUMENGE de 17 A 19

16 de febrer de 2020

Espai: SALA 12

Sessió musical bimensual representativa del moviment cultural del hip hop, dirigida a ballarins/nes, adeptes i simpatitzants d’aquest moviment amb entrada gratuïta, sense limitació d’edat. Espai d’intercanvi de coneixements, experiències, estils de ball i visions sobre el món de les danses urbanes gràcies a la participació de ballarins/nes de renom nacional i internacional que ajuden a entendre els veritables orígens i valors del moviment cultural. Un dels esdeveniments més ben valorat entre els amants de la música i les danses urbanes, sobretot pel ambient de respecte, qualitat i creació que s’hi respira.

Preu: Gratuït

Diumenge
16/02/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud