Logo del centre cívic
Novetat!!
BCN DISTRICTE CULTURAL: BOLLYWOOD, BOMBAY, BARCELONA

DIVENDRES de 18 A 20

28 de febrer de 2020

Espai: SALA 1+2

Imagineu com és la vida de tres joves immigrants indis que comparteixen pis a Barcelona. De cara enfora tothom fa el cor fort i en un ambient de camaraderia, de mica en mica van aflorant les dificultats de trobar feina, la incomprensió del veïnat o la trobada amb persones que, d’una manera o d’una altra se’n volen aprofitar. Tot es desenvolupa entre bromes i somnis, els dos elements que faciliten evadir-se dels seus problemes. Serà justament aquest component dels somnis el que introdueix directament l’ambient de les pel·lícules de Bollywood. Per això el ball, com un missatge de felicitat, irromp directament en la trama, trenca el fil argumental i omple de cop l’escena de llum, música i brillantor. Aquesta tragicomèdia inspirada en una vivència real, utilitza l’humor per posar en escena la decepció que comporta el despertar del somni migratori, quan les il·lusions no es corresponen amb la realitat.

Preu: Gratuït

Divendres
28/02/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud