Logo del centre cívic
Novetat!!
BCN DISTRICTE CULTURAL: YE ORBAYU

DIMECRES de 18 A 19

30 de setembre de 2020

Espai: ACTIVITATS AL CARRER

“...un espectacle de Circ Rural Trash...humor i equilibris sense trampa sobre taules, cadires i ampolles de cava.” Repetidlo como un mantra (ye-or-ba-yuuu), y aparecen dos mamarrachas que viven la vida como si estuvieran dentro de 'Miedo y asco en Las Vegas' (del maestro Hunter S. Thompson) pero con la acción trasladada a Benidorm y mugir de vacas asturianas como banda sonora , la cara de la Piquer, alguna sinfonía de Dvorak… Un par de hombres maduros y contundentes junto a un músico polivalente crean una pieza desequilibrada, agradecidamente grotesca, una danza desacompasada de bestias desoladas, un dúo de clowns desfasados tratando de seducir, y seducirse...haciendo equilibrios sin trampa sobre mesas, sillas y botellas de cava.

Preu: Gratuït

Dimecres
30/09/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud