Logo del centre cívic
Novetat!!
CICLE CINEMA DONES DEL MÓN: TERRAFERMA

DIJOUS de 17.30 A 19.30

23 de juliol de 2020

Espai: SALA 12

En una petita illa propera a Sicília, la principal activitat havia estat sempre la pesca, viu el jove Filippo amb el seu avi i la seva mare vídua. Però ja ningú pot sobreviure gràcies a la pesca; tampoc ells, de manera que no tindran més remei que resignar-se i començar una nova vida. Decideixen, doncs, llogar la seva casa als turistes durant l'estiu, i acabada l'estació venen la barca. Un dia Filippo i el seu avi surten a pescar i es troben amb una pastera plena d'immigrants que està a punt de naufragar.

Preu: Gratuït

Dijous
23/07/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud