Logo del centre cívic
Novetat!!
CICLE CINEMA DONES DEL MÓN: FROZEN RIVER

DIJOUS de 17.30 a 19.30

30 de juliol de 2020

Espai: SALA 12

Quan Ray Eddy està a punt de comprar la casa dels seus somnis, de sobte el seu marit, un addicte a les apostes, desapareix i la deixa sense els diners i sola amb els nens. Mentre tracta de trobar-lo, coneix a Lila Littlewolf, una noia índia mohawk que li proposa una manera de guanyar diners. El pla és arriscat: passar il·legalment immigrants del Canadà als Estats Units a través de el gelat riu Saint Lawrence, les ribes estan custodiades per patrulles frontereres. La desesperació porta a Ray a acceptar l'oferta.

Preu: Gratuït

Dijous
30/07/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud