Logo del centre cívic
Novetat!!
BDC: SCRAKEJA'T 2.0

DIVENDRES de DE 19H A 20H

27 de novembre de 2020

Espai: SALA 1+2

Si participes en una batalla, segur que la voldràs guanyar... Si vols demostrar que ets el millor, ho donaràs tot a sobre de l’escenari... I si ets un scRakejador, sempre hauràs de ser el campió... Ja esteu preparats? Perquè avui celebrem la Final Four de l’scRakejat... I quatre lluitadors estan disposats a deixar-se la pell en aquesta competició amb la qual volen demostrar que són qui millor se sap moure, qui millor sap ballar i scRakejar... Quatre contendents, Marraquito Díaz, Lula Kolonova, Sergei Livingstone i Te Liu, quatre superherois del moviment, quatre déus de la dansa, faran el possible i l’impossible per demostrar que ningú sap moure’s millor; i per aconseguir-ho faran servir les armes del hip-hop i de les danses urbanes, les que ens recorden un Orient més o menys llunyà, un Mèxic de corridos o una Rússia de cosacs, totes cosides i recosides per la saviesa de la dansa contemporània. ScRakeja’t 2.0 és un espectacle que data del 2007 i que ara recuperen els seus creadors, Olga Cobos i Peter Mika, per celebrar el 20è aniversari d’aquesta companyia.

Preu: Gratuït

Divendres
27/11/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud