Logo del centre cívic
Novetat!!
BDC: RAMON

DISSABTE 18 H A 19H

19 de desembre de 2020

Espai: SALA 1+2

Quan un ho perd tot, però encara manté els seus records. Quan els records se’n van i sembla que ja no et queda res. Quan un no vol despendre’s de la joventut per poder ser lliure. Quan un queda empresonat pels anys i els panys i ha d’admetre que es fa gran. Quan un no vol lligams, però no pot desfer-se’n. Quan un troba en els records el país somiat i perdut, el paradís que ja no es pot reconquerir. Un llit, pòsters i fotos, una guitarra i una pilota de bàsquet, una maleta, una bicicleta i una caixa plena de cassets... Tot en una habitació blanca. Una habitació que va ser la teva i que vols tornar a conquerir. La teva habitació de quan eres petit, l’habitació de la casa dels teus pares a la qual has de tornar quan ho perds tot (xicota, feina, pis...) i en la qual creus que tot ho podràs retrobar: la teva música, la teva alegria, la teva energia, la teva joventut. Ara bé, ja has fet els 40. I, a més, has d’acceptar que els teus records, de vegades, són compartits. I que n’hi ha que, durant anys, s’han guanyat que els els regalis. En Ramon torna a casa quan creu que ho ha perdut tot. A la seva habitació, que creu que serà només un trampolí per fer un nou pas i tornar a passejar la joventut encara que en tingui 40. Però a casa, després de passejar records feliços, ha d’acceptar que la seva mare els està perdent, els ha perdut, i que ell l’ha d’ajudar per evitar que la seva vida sigui com un full en blanc, un full buit, un full sense vida.

Preu: Gratuït

Dissabte
19/12/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | Gran Via de les Corts Catalanes, 672
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud