Logo del centre cívic
CICLE CINEMA DONA I SEXUALITAT: HYSTERIA

DIMECRES de 18 A 20 H

20 de gener de 2021

Espai: SALA 12

A l'Anglaterra de finals del segle XIX, el doctor Joseph Mortimer Granville va inventar el seu primer consolador elèctric per a tractar el que es coneixia com a “histèria femenina”. Els símptomes d'aquesta “malaltia” incloïen insomni, retenció de fluids, espasmes musculars, irritabilitat i pèrdua de l’apetit. El massatge genital va ser un remei mèdic utilitzat des de l'antiguitat i la histèria va ser reconeguda com una malaltia psiquiàtrica als Estats Units fins l'any 1952.

Preu: Gratuït

Dimecres
20/01/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud