Logo del centre cívic
CICLE CINEMA DONA I SEXUALITAT: DOCUMENTAL VENUS, CONFESIONES DESNUDAS

DIMECRES de 18.30 A 21 H

16 de desembre de 2020

Espai: SALA 12

Dos joves directores daneses demanen el càsting com a part del procés de filmació d'una pel·lícula eròtica dirigida per i per a dones. En resposta a la seva trucada, més de 100 dones apareixen al seu apartament i parlen directament a càmera sobre les seves fantasies eròtiques, desitjos i frustracions. A mesura que avança el rodatge, els entrevistats s'obren més i la trama es modela. Les directores s'adonen que, sense preveure, aquestes sessions íntimes es converteixen en la pel·lícula que necessitaven fer. Una història que intenta ser honesta, honesta i vulnerable sobre les dones en relació amb el sexe, el desig, les emocions, els descobriments, el paper que se suposa que han de jugar al llit i totes aquelles qüestions que mai havíem atrevit a parlar.

Preu: Gratuït

Dimecres
16/12/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud