Logo del centre cívic
Novetat!!
RELAT COL·LABORATIU DE CIÈNCIA FICCIÓ

DIMECRES de 18.30 A 20 H

Del 18 de novembre de 2020 al 23 de novembre de 2020

Espai: Aula per defecte

En el marc de la Setmana de la Ciència, et proposem participar en la creació d’un relat conjunt de ciència-ficció entre deu centres de proximitat (centres cívics, biblioteques i La Fàbrica del Sol). Després d’una sessió de formació i d’una altra per decidir aspectes essencials a tenir en compte, les persones inscrites en cada centre idearan i escriuran una part del relat de manera consecutiva. Només cal la teva imaginació científica i la voluntat de compartir-la en aquesta nova experiència d’escriptura col·laborativa. Totes les sessions seran virtuals. Es facilitaran els enllaços a les persones inscrites, amb antelació suficient.

Preu: Gratuït

Dimecres
18/11/2020
Dilluns
23/11/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud