Logo del centre cívic
Novetat!!
CICLE CINEMA DONA I ART: PINA

DIMECRES de 18 A 20 h

17 de març de 2021

Espai: SALA 12

La pel·lícula està composta per algunes de les peces coreogràfiques més notables de la companyia de ball del Tanztheater Wuppertal, dirigides per Pina Bausch, la qual escassament apareix a la pel·lícula a causa de la seva sobtada defunció durant els treballs de rodatge. Wim Wenders decideix realitzar aquesta pel·lícula en 3D per mostrar l'art peculiar de l’artista, poder sentir el seu moviment, els seus gestos i el seu llenguatge per a permetre veure la pel·lícula des del mateix escenari, tot compartint la realitat de ballarins i ballarines.

Preu: Gratuït

Dimecres
17/03/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud