Logo del centre cívic
Novetat!!
BDC: INTERFERÈNCIES
Logo de l'activitat BDC: INTERFERÈNCIES

DIVENDRES de 19 A 20.30 h

9 d'abril de 2021

Espai: SALA 1+2

Un grup de 5 individus conviu en un espai incert en el qual un teixit de sons i moviments percutius conformen l’essència del seu llenguatge. La calma que fins llavors regeix l’escena es veu quartada per l’aparició inesperada d’un element misteriós. Els vincles perillen, les relacions es qüestionen i la unitat del grup arriba a trontollar. Interferències és una obra que reflexiona sobre la comunitat i les connexions interpersonals, i com la individualitat és una part essencial de l’engranatge que conforma el col·lectiu.

Preu: Gratuït

Divendres
09/04/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud