Logo del centre cívic
Novetat!!
VEUS DEL MONESTIR:CONCERT LÍRIC, LAURA CRESPO: ANHELOS DE VIAJE

DIMECRES de A les 19 h

17 de febrer de 2021

Espai: Aula per defecte

Nascuda a Barcelona (1996). Comença desde petita el seus estudis musicals. A l’edat de 14 anys, comença a estudiar violí al Conservatori Professional del Liceu amb el professor Pierfrancesco Fiordaliso. Més envant decidirà canviar el violí per el cant i comença a estudiar cant la professora Marisa Roca al mateix conservatori. Entre els professors ja esmentats, ha fet classes amb Manuel Garcia-Morante, Dolors Aldea, Carmen Bustamante, Ricardo Estrada entre d’altres. Durant la seva trajactoria acadèmica tambe ha format part del Cor Infantil i Cor de Noies de l’Òrfeo Català. Ha participat en dues producción diferents de l’Òpera Secundària, organitzades per el Gran Teatre del Liceu, on va debutar rols com el Gos (L’Orquestra dels Animals), Anabel·la i Maria (Oh! L’amor). Va guanyar segónPremi del Concurs Granados 150 anys, la Beca bianual per a Joves Promeses de la Fundació Ferrer Salat, i el Premi Mirna Lacambra per interpretar Pamina a Die Zauberflöte a l’Escola d’òpera de Sabadell. Actualment està cursant l’últim curs del Grau Superior de cant al Conservatori Superior del Liceu.

Preu: Gratuït

Dimecres
17/02/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud