Logo del centre cívic
Novetat!!
Veus del monestir:“Designa a la tendressa” Mozart, Rossini, Bellini.

DIMECRES de A les 19 h

17 de març de 2021

Espai: Aula per defecte

Blanca Vázquez, soprano. Neix al Puig de Santa Maria (València) el 1993. Compta amb una doble titulació de Grau Mitjà en Oboè i Cant, en aquesta última se li és otorgat el Premi Extraordinari Fi de Grau en el Conservatori "Velluters" (València). En 2017 obté la titulació de Grau en Cant al Conservatori Superior de Música "Joaquín Rodrigo" (València). Al 2018 realitza el Màster Artístic d'Estudis Avançats en Lied, Cançó Castellana i Cançó Catalana "Victòria dels Àngels" a l’ESMUC (Barcelona).

Preu: Gratuït

Dimecres
17/03/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud