Logo del centre cívic
Novetat!!
CINEMA DONES AL MÓN, DONA I VALORS RURALS: HONEYLAND
Logo de l'activitat CINEMA DONES AL MÓN, DONA I VALORS RURALS: HONEYLAND

DIMECRES de 18 A 20

20 d'octubre de 2021

Espai: SALA 12

Direcció: Tamara Kotevsha i Ljumbier Stefanov.. Durada: 85 minuts. Macedònia. 2019. Aquest documental tracta sobre una de les darreres dones recol·lectores d'abelles d'Europa. Hatidze cria colònies d'abelles en unes cistelles fetes a mà que deixa amagades entre les roques i, sense cap protecció, és capaç d'amancir les abelles per poder extreure la mel. L'arribada d'una nova família de veïns i de bestià a l'espai posarà en perill la feina de l'apicultora i la continuitat d'una tradició en vies d'extinció. Un film que evidencia el fràgil equilibri entre la humanitat i la naturalesa, i consciència sobre la desaparició d'un ofici vinculat a la terra. El documental ha estat premiat en diversos festivals, entre els quals destaca el Sundance Film Festival i la dobre nominació i pel·lícula internacional per als Oscars 2019.

Preu: Gratuït

Dimecres
20/10/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud