Logo del centre cívic
Novetat!!
INVICTUS SENSE LÍMITS
Logo de l'activitat INVICTUS SENSE LÍMITS

DIVENDRES de 18 A 19.30

3 de desembre de 2021

Espai: SALA 1+2

Una obra basada en les experiències personals de cada integrant d'Invictus. Un viatge emocional on la desesperació, ansietat, por i frustració, es convertiran en companyes de viatge. L'esforç i la constància seran les nostres aliades i cada obstacle el convertirem en una oportunitat. INVICTUS, sense límits, tracta de com afrontem situacions adverses, de canvis, de tornar a començar, aprendre, escoltar, reinventar-se, acceptar-se i estimar-se. Parla de viure!

Preu: Gratuït

Divendres
03/12/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud