Logo del centre cívic
Novetat!!
CINEMA DONES AL MÓN: CAROL
Logo de l'activitat CINEMA DONES AL MÓN: CAROL

DIMECRES de 18 A 20.30 APROX.

19 de gener de 2022

Espai: SALA 12

Explorar les diferents realitats de les dones al món, a través del cinema o el documental, ens serveix de finestra per conèixer els reptes que enfrontem i així animar-nos a participar activament en la consecució d’una societat més justa i igualitària. El proper cicle, “Dones i identitats de gènere”, vol apropar-nosa la diversitat de relacions que, com a dones, podem disposar a l´hora de viure amb el nostre cos i els nostres ideals. Totes les projeccions es realitzaran al Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart”, carrer del Comandant Benítez, 6 amb prèvia inscripció. Posteriorment realitzem un debat entre les persones assistents.

Preu: Gratuït

Dimecres
19/01/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud