Logo del centre cívic
Novetat!!
LA BARCELONA DE 1888 I VISITA AL PARLAMENT DE CATALUNYA
Logo de l'activitat LA BARCELONA DE 1888 I VISITA AL PARLAMENT DE CATALUNYA

DIMECRES de 11 A 13 APROX.

15 de juny de 2022

Espai: ACTIVITATS AL CARRER

La seu actual del Parlament de Catalunya, situat a Barcelona, és un edifici amb una arquitectura imponent i una història convulsa que es remunta al segle XVIII, quan va ser construït com a arsenal militar de la repressiva Ciutadella. Les funcions parlamentàries de l'edifici es van adquirir amb l'adveniment de la democràcia i la recuperació de les llibertats. Després de la visita de l'interior de l'emblemàtic edifici descobrirem els edificis que van formar part de l'Exposició de 1888 i el que va significar aquest esdeveniment per a la ciutat de Barcelona. Punt de trobada: Davant l'Arc de Triomf (metro L1)

Preu: 10,65 € (IVA inclòs)

Dimecres
15/06/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud