Logo del centre cívic
Novetat!!
CINEMA DONES AL MÓN: La vida en rosa (Edith Piaf)
Logo de l'activitat CINEMA DONES AL MÓN: La vida en rosa (Edith Piaf)

DIMECRES de 18 A 20.30 APROXIMADAMENT

18 de maig de 2022

Espai: SALA 12

Aquesta pel·lícula recorre la vida de la famosa cantant francesa Edith Piaf des de la seva infància i adolescència en la misèria dels barris marginals de París fins a la seva ascensió a la glòria. La seva veu, inconfusible, la va ajudar a sobreviure i les seves amistats, amb personalitats de l’època de la talla de Yves Montand, Jean Cocteau o Marlene Dietrich, van fer d’ella una estrella mundial. El film ha rebut dos oscars, a millors actriu i maquillatge (2008), cinc premis Cesar a millors actriu, decorat, fotografia, vestuari i so (2008), el Globus d’Or a la millor actriu de musical o comèdia (2007), premis BAFTA per vestuari i música (2007) entre d’altres. Direcció: Olivier Dahan.140 minuts. França. 2007. V.O. (subtítols en català)

Preu: Gratuït

Dimecres
18/05/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud