Logo del centre cívic
Novetat!!
ESPECTACLE: LES MEMÒRIES DE MEMO
Logo de l'activitat ESPECTACLE: LES MEMÒRIES DE MEMO

DIVENDRES de a les 18 h

20 de maig de 2022

Espai: SALA 2

És una obra de dansa contemporània que conjuga el treball a duet i la poesia per convidar el públic a reconstruir la memòria i re habitar el teixit de MEMO; un ningú, un oblidat. Aquesta peça és una invitació a reflexionar i qüestionar les nostres relacions afectives i les empremtes que deixem als altres i al nostre context. A través de les escenes es pot percebre el joc entre la fragilitat del tacte i la sensació d’abandonar el cos com a acte per a l’oblit. És una obra conceptual i poètica que aborda la memòria com un terreny sensible, per crear analogies entre allò tàctil i allò imaginari a través de la dansa i el ritme de la paraula. fer visible aquests espais oblidats que a través del temps han mutat, cossos rovellats i nus, rastres de la memòria. Anar de tant en tant, jugar amb el que va quedar a l’aire, passar del que és contundent a l’efímer. Perdre’s, escapar i desdibuixar el record del que va ser un cos.

Preu: Gratuït

Divendres
20/05/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud