Logo del centre cívic
Novetat!!
HOMONACIONALISME I PINKWASHING: LA INSTRUMENTALITZACIÓ DE LES LLUITES LGBTI+
Logo de l'activitat HOMONACIONALISME I PINKWASHING: LA INSTRUMENTALITZACIÓ DE LES LLUITES LGBTI+

DIMECRES A les 18 h

22 de juny de 2022

Espai: SALA 12

El treball se centrarà a contrastar diversos discursos i realitats sobre la garantia, la promoció i la vulneració dels drets LGTBI+. Des d’un marc interseccional analitzarem les generalitzacions, els reduccionismes i els elements discriminatoris subjacents. Tant l’anàlisi com la facilitació de recursos conceptuals i pràctics permetrà, a les persones assistents, fer interpretacions crítiques de les qüestions que s’hi abordin i, a partir d’aquestes, adoptar un paper actiu en la detecció i la desactivació de violències i actituds racistes vers la societat en general i les comunitats LGTBI+ en particular.

Preu: Gratuït

Dimecres
22/06/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud