Logo del centre cívic
Novetat!!
LABORATORI DE DANSA CONTEMPORÀNIA I CREACIÓ PER A LA CÀMERA
Logo de l'activitat LABORATORI DE DANSA CONTEMPORÀNIA I CREACIÓ PER A LA CÀMERA

DILLUNS de 19 A 21

Del 12 de setembre de 2022 al 19 de setembre de 2022

Espai: SALA 9

En aquest laboratori, us proposem una classe on treballarem els fonaments bàsics del moviment explorant tant el treball a la vertical com al terra, fent especial èmfasi en la comprensió d’un repertori coreogràfic enfocat a la pantalla. Si bé una classe de dansa d’aquest tipus no és usual, considerem que en aquesta era, allò digital s’ha convertit en un recurs de comunicació i creació important, per això aquest laboratori ofereix entrenaments per crear i estudiar les seqüències coreogràfiques o la improvisació de manera específica per ser registrades, així poder transmetre la nostra dansa amb més claredat utilitzant la tecnologia al nostre favor I TAMBÉ PREPARANT ALS ESTUDIANTS PER A FUTURS LABORALS.

Preu: 25,07 € (IVA inclòs)

Dilluns
12/09/2022
Dilluns
19/09/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud