Logo del centre cívic
Novetat!!
LA TEVA VIDA A ESCENA
Logo de l'activitat LA TEVA VIDA A ESCENA

DIJOUS de 18 A 19

22 de setembre de 2022

Espai: SALA 12

Engeguem un projecte que busca unir col·lectius per a un bé comú! T’hi sumes? Un laboratori destinat a totes aquelles persones que vulguin elaborar un relat escènic partint de testimonis reals. L'objectiu és investigar sobre les diferents experiències de vida que hi ha al nostre voltant i transformar-les en un fet artístic. De la mà de la Triana us explicarem com es durà a terme i de quina manera podreu visualitzar-vos dins la proposta cultural.

Preu: Gratuït

Dijous
22/09/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud