Logo del centre cívic
Novetat!!
CONFERÈNCIA: ¿CÓMO DEJAR DE SENTIRTE HINCHAD@ Y DE BAJÓN?
Logo de l'activitat CONFERÈNCIA: ¿CÓMO DEJAR DE SENTIRTE HINCHAD@ Y DE BAJÓN?

DIMECRES de 19 A 20

28 de setembre de 2022

Espai: SALA 12

Som l’Elisabet Castejón, coach ontològic, i la Consuelo Aranda, naturòpata. A les nostres respectives consultes hem comprovat que el benestar físic està lligat al benestar mental i emocional. Hem vist que quan una persona se sent inflada, la roba que abans li quedava bé l’apr eta, el menjar que abans li asseia bé ara li senti malament, té malestar digestiu, se sent cansada… aquesta persona també se sent aclaparada o trista o enfadada o té por o necessita un canvi o…. En aquesta xerrada explicarem com enfoquem el tractament combinat per atendre tant els aspectes purament físics relacionats amb la inflor abdominal i el malestar digestiu, com els aspectes més emocionals i vivencials. Dit d’una altra manera, el que ajudem a aconseguir la persona és pair millor allò que menja i allò que viu, perquè aquestes dues digestions van lligades.

Preu: Gratuït

Dimecres
28/09/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud