Logo del centre cívic
Novetat!!
NIT EUROPEA DE LA RECERCA: TALLER DE BIOARQUEOLOGIA DE L'ACBA
Logo de l'activitat NIT EUROPEA DE LA RECERCA: TALLER DE BIOARQUEOLOGIA DE L'ACBA

DISSABTE 19.00 a 21.00 h

1 d'octubre de 2022

Espai: SALA 12

En la nostra proposta de taller, prepararem una sèrie de materials arqueològics i actuals que mostrin als visitants les restes biològiques que recuperem en els diferents jaciments, a més de diferents eines amb els quals els estudiem i interpretem per a recrear les societats del passat. El taller serà dinàmic, no necessitant una hora d'inici o final, facilitant als participants acostar-se i realitzar-ho al ritme i en l'ordre que vulguin sense necessitar d'esperar torns. Està centrat per a tots els públics des de nens fins a persones majors que tinguin interès a conèixer les restes arqueològiques orgàniques.

Preu: Gratuït

Dissabte
01/10/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | Gran Via de les Corts Catalanes, 672
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud