Logo del centre cívic
Novetat!!
NIT EUROPEA DE LA RECERCA: MICROXERRADES
Logo de l'activitat NIT EUROPEA DE LA RECERCA: MICROXERRADES

DISSABTE 19.00 a 21.00 h

1 d'octubre de 2022

Espai: SALA 12

MICROXERRADA 1 Associació Catalana de Bioarqueologia (ACBA) Qui som, quals és el nostre treball i quins problemes ens enfrontem. . MICROXERRADA 2 Què ens diuen els ossos? . MICROXERRADA 3 Del fragment de carbó al bosc del passat: l’antracologia A càrrec de: Sabrina Bianco, de l’Associació Catalana de Bioarqueologia (ACBA) . MICROXERRADA 4 Del gra al plat. La importància de les llavors en els estudis de l'agricultura prehistòrica. A càrrec de: Miguel Tarongi Chavarri, de l’Associació Catalana de Bioarqueologia (ACBA) . MICROXERRADA 5 Contribució de les fibres vegetals arqueològiques i de les cistelleries etnogràfiques a les tecnologies vegetals del passat. A càrrec de: Celine Kerfant, de l’Associació Catalana de Bioarqueologia (ACBA) . MICROXERRADA 6 Som el que mengem? La dieta i la mobilitat dels animals A càrrec de: Lua Valenzuela Suau, de l’Associació Catalana de Bioarqueologia (ACBA) .

Preu: Gratuït

Dissabte
01/10/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud