Logo del centre cívic
Novetat!!
ITINERARI.- SANTA CATERINA – SANT PERE
Logo de l'activitat ITINERARI.- SANTA CATERINA – SANT PERE

DIJOUS 11 A 13 APROX.

16 de febrer de 2023

Espai: ACTIVITATS AL CARRER

Us presentem una proposta d’itineraris culturals per a totes aquelles persones que vulguin conèixer Barcelona des de la perspectiva femenina. De la mà de l’Elisenda Albertí, autora del llibre Dones de Barcelona. Històries i llegendes barcelonines des del segle IV fins al XIX, i mitjançant diversos itineraris, coneixereu senyores divertides, cruels, santes, emprenedores, impressores, escriptores, dides i disbauxades. Anima’t i descobreix històries de barcelonines que van deixar impremta a la nostra ciutat. Els tres primers itineraris es van fer el darrer trimestre del 2022. 5è ITINERARI.- SANTA CATERINA – SANT PERE. Punt de trobada: Via Laietana/Avinguda Catedral (Edifici La Caixa)

Preu: 10,65 € (IVA inclòs)

Dijous
16/02/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | Gran Via de les Corts Catalanes, 672
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud