Logo del centre cívic
Novetat!!
CONFERÈNCIA. ESPAIS NATURALS A TOCAR DE LA CIUTAT
Logo de l'activitat CONFERÈNCIA. ESPAIS NATURALS A TOCAR DE LA CIUTAT

DIMECRES 10 A 12 h

11 de gener de 2023

Espai: SALA 12

Conferència introductòria per situar els espais naturals que envolten la ciutat de Barcelona o que estan a dintre del nucli urbà. Mitjançant imatges situarem els espais naturals, parlant de la història de cadascú, material geològic, comunitats vegetals, fauna i estat de conservació. Els espais a tractar són els següents: façana de solana de Collserola, muntanya de Montjuïc, turons de la Rovira, el Carmel i la Creueta d’en Coll, jardí de Pedralbes, parc de Cervantes i laberint d’Horta.

Preu: Gratuït

Dimecres
11/01/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud