Logo del centre cívic
Novetat!!
DEL BLUES AL ROCK’N’ROLL, LA MÚSICA DEL DIABLE (1940-1959)
Logo de l'activitat DEL BLUES AL ROCK’N’ROLL, LA MÚSICA DEL DIABLE (1940-1959)

DIMECRES a les 19 h

14 de juny de 2023

Espai: SALA 12

Lalo López (llicenciat en Història Contemporània per la UB i guitarrista) analitza l’evolució de la música negra dels Estats Units i els diferents estils que van anar sorgint al llarg dels anys. També utilitzarà la guitarra, en moments concrets, per il·lustrar de manera pràctica les evolucions melòdiques i harmòniques de cada estil, analitzant els textos de les cançons. Es posarà especial èmfasi en el progressiu procés de presa de consciència de la comunitat afroamericana per tal de superar el marc de racisme institucional en el que vivien, en els Moviment pels Drets Civils dels anys 60 i en el Black Power dels 70.

Preu: Gratuït

Dimecres
14/06/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud