Logo del centre cívic
Novetat!!
FLAMENCO EN BLANCO Y NEGRO
Logo de l'activitat FLAMENCO EN BLANCO Y NEGRO

DIVENDRES 22 de setembre a les 19 h

22 de setembre de 2023

Espai: SALA 1+2

A càrrec del grup al Golpe


Es tracta d'una actuació que presenta el cant, la guitarra i el ball del flamenc. En aquesta actuació tots som protagonistes en algun moment i interpretem els nostres estils preferits, donant-li la individualitat de cadascú. El nom del projecte ha sorgit amb la idea de destacar la relació del projecte amb els estils i els seus cants i estructura, d'una banda, i la forma d'actuació, de l'altra, del flamenc tradicional que recita i interpreta les lletres i els falsets de guitarra de les gravacions en blanc i negre en el format de tablao.

Preu: Gratuït

Divendres
22/09/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud