Logo del centre cívic
Novetat!!
Mujeres y poder. A través del techo de cristal (documental)
Logo de l'activitat Mujeres y poder. A través del techo de cristal (documental)

DIMECRES a les 18 h

24 d'abril de 2024

Espai: SALA 12

En aquest documental professionals i persones expertes parlen sobre les desigualtats laborals que es donen pel que fa a l’accés de la dona als càrrecs de poder. El film tracta com les dones, tot i tenir bons expedients acadèmics i trajectòries professionals consolidades, no poder accedir a càrrecs de responsabilitat donant-se la situació de topar amb un “sostre de vidre” o un  “terra enganxós”. La bretxa salarial i la segregació ocupacional són una realitat que ens afecta com a dones i que emmascara un cop més, les desigualtats a què estem sotmeses en l’àmbit del treball.

Aquest documental forma part del projecte “Diversa: Gènere i diversitat” de l’Institut Universitari d’Estudis de la Dona de la Universitat de València

 

Premi del Públic en els Premis de Comunicació  i Documentació de l’AURED (Murcia, 2015) 

Preu: Gratuït

Dimecres
24/04/2024

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | Gran Via de les Corts Catalanes, 672
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud