Logo del centre cívic
Novetat!!
LA FAVORITA
Logo de l'activitat LA FAVORITA

DIMECRES a les 18 h

22 de maig de 2024

Espai: SALA 12

El film gira en torn les maquinacions polítiques i intrigues cortesanes durant el regnat d’Anna de la Gran Bretanya i Irlanda, darrera sobirana de la dinastia Estuard qui va governar entre 1707 i 1714. Anna va assumir el poder quan Anglaterra estava sumida en un procés de canvis polítics molt importants. Seria ella qui supervisaria una guerra amb França, considerada la Primera Guerra Mundial dels temps moderns i qui va intercedir en la unió d’Anglaterra amb Escòcia per a crear el regne de la Gran Bretanya. Se la va criticar per ser una persona molt propensa a la manipulació, fruit dels seus problemes de salut i docilitat i per tenir una educació limitada. Tot això va fer que estigués rodejada de persones que competien per tenir-ne influència i modelar les seves decisions polítiques.

El film ha estat guardonat amb el Premi a la Millor actriu (Oscar, 2018), Premi Millor pel·lícula de comèdia (Globus d’Or, 2018) i Millor film britànic i guió original (Premis BAFTA, 2018).

Preu: Gratuït

Dimecres
22/05/2024

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | Gran Via de les Corts Catalanes, 672
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud